Poglejte, kaj pravijo naše stranke o naših storitvah. Njihove izkušnje nam pomagajo postati še boljši, zato se pridružite naši družini in delite svoje mnenje z nami. Hvala, ker ste del naše družine!

Na nas se obračajo tudi stranke s tujine. Obravnave se glede na vrsto težav dogajajo na Zoomu ali v živo. 

tina puhovski

Imela sem bolečine v hrbtu in zakrčenost mišic, predvsem zaradi stresa na poslovnem področju in fizičnega dela. Že po prvi obravnavi po Metodi RPRE sem čutila olajšanje. Moje telo je bilo sproščeno in preplavljeno z energijo, ki je že dalj časa nisem zaznala. Zopet sem uvidela smisel življenja. Ana mi daje občutek miru in varnosti, za kar sem ji neizmerno hvaležna. Na obravnavo prihajam enkrat tedensko. Anina obravnava je celostna, kar pomeni da te obravnava kot človeka, ti prisluhne, te spoštuje in sprosti. V kolikor se imaš rad in si želiš izboljšati kvaliteto svojega bivanja, nikar ne oklevaj in se odloči. Ana je poleg strokovnosti, pri čemer je genijalna, tudi prijazna, ljubezniva in negujoča.

Tina Puhovski / podjetnica
1583479516212
Emily Joffrion / Storytelling for brand, culture and movements
avatar woman 2

K Ani sem prišla po večletnih bolečinah v vratu in lopatici. Moj trapezius me je nonstop spominjal, da ga imam in ne spomnim se, kdaj je bil nazadnje teden, ko me ne bi bolelo. Posledica izogibanju bolečin je bila slabša gibljivost roke in hrbta in temu sem prilagajala tudi fizično aktivnost.

Vse spremembe so samo na bolje 🙂 Bolj sproščene mišice, zakrčena mišica se je zmanjšala, in po nekaj obravnavah, sem se sredi nekega dne zavedla, da že nekaj dni bolečine ni več. To je prvič po več letih, da sem za več dni pozabila na bolečino, je izginila! Potem sem opazila tudi več gibljivosti v roki, spet sem z roko enostavno lahko segla po varnostni pas v avtu in podobne vsakodnevne situacije, ki jih opaziš ko je kar naenkrat vse lažje in bolj lahkotno. Na splošno čutim več fizične sproščenosti in lahkoten um.

Ko enkrat občutiš to sproščenost, je ne moreš več pozabiti, in bi najraje imela stalen termin pri Ani za zmeraj.
Ana obvlada. Obravnavo prilagodi posamezniku in všeč mi je ker kombinira različne tehnike.
Zelo priporočam. Če oklevaš, pojdi vsaj na eno obravnavo.

Urša
avatar woman 1

Imela sem bolečine v vratnem delu po padcu in hudi poškodbi glave pred 6 leti. Odkar prihajam k Ani vsak teden, bolečina počasi izveneva. Vse kar Ana dela, dela s srcem in bogatim znanjem o človeškem telesu. 

Všeč mi je njena umirjenost in zaupanje, da se da bolečino premagati. Vredno je poizkusiti.

Jana
barbara murko

Takoj ko sem zanosila so se začele neznosne bolečine v predelu križa. Bolečine so me predvsem ovirale v službi, saj sem težko sedela več kot 30 minut, pri igri s hčerko, domačih opravilih, tudi sprehoda nisem zmogla več kot 15 minut. Vplivala je tudi na moje psihično stanje saj sem bila posledično neprespana in razdražljiva. 

Že po prvi terapiji sem bila presenečena saj sem od Ane odšla povsem brez bolečin, povsem sproščena in napilnjena z veliko pozitivne energije. Po terapiji je bilo zmeraj nekaj dni v redu, nato se je slabšalo. Bolečina se je po nekaj dneh počasi vračala in ponovno stopnjevala, ampak sva jo obvladovali z rednimi obiski na 10-14 dni v kombinaciji z enostavnimi vsakodnevnimi vajami. Ne predstavljam si kako bi preživela nosečnost brez Anine pomoči.

Obravnava pri Ani je celostna! Ampak res CELOSTNA. Podrobna anamneza, strokovna obravnava, terapija izvedena z neverjetno mero občutka, empatije in seveda njena prav posebna sprostitvena tehnika, ki te dejansko pripelje do globoke sprostitve. Terapija pri njej ni bila nikoli boleča, nasprotno – prijetna, sproščujoča.

Želim si, da se tudi druge noseče ženske, Ani resnično odprejo in prepustijo ker jim bo tako hitreje in enostavneje pomagala do želenih rezultatov. Ana je pozitivna, nasmejana in zelo strokovno podkovana oseba, kateri popolnoma zaupam, tudi vi ji lahko.

Kdor je v dvomih, bi ga vprašala, kako pomembno mu je odpravit bolečino, ki jo občuti in kako hitro želi to doseči.

Ana me je poleg odprave bolečin konstantno preko stanja globoke sproščenosti pripravljala tudi na porod oziroma prihod dojenčka. Res sem imela občutek, da sem v tistem trenutku povezana s svojim otrokom, ki raste v meni in sem vsakič znova močneje verjela da bo vse v redu.

In res je bilo. Ko je prišel čas sem bila na porod povsem pripravljena in se resnično veselila, da se nam mali sonček pridruži. Vse je potekalo kot sva z Ano sidrali tekom terapij…mirno, sproščeno in z veliko mero zaupanja vase in otroka.

Vsem mamicam, ki jih to še čaka res toplo priporočam mentalno pripravo na porod pri Ani, da bo izkušnja kar se da prijetna.

Moj prvi porod je bil čisto nasprotje tega drugega in verjamem, da zato ker nanj nisem bila dobro pripravljena. Ker vem da je vsaki ženski to velika življenjska izkušnja verjamem, da sem s svojo izkušnjo pomagala tudi drugim, ki so se na podlagi tega odločile za sprostitev in mentalno pripravo na porod pri Ani.

barbara murko 2
Barbara Murko / dipl.m.s., svetovalka za promocijo zdravja na delovnem mestu
Silvester Kmetic

Ana je ena najbolj srčnih oseb, ki sem jih spoznal v svojem življenju. Po drugi strani pa med najkompetentnejšimi v razumevanju, kaj posamezniku pomenijo traumatske situacije, kako se z njimi soočati in še bolj, kaj naj vsak posameznik stori, za življenje vredno življenja.

Za obravnavo po Metodi RPRE sem se odločil zaradi zakrčenost in bolečine v hrbtenici in vratu. Ovirala me je pri vožnji in opravljanju poslovnih treningov. Po obravnavi sem opazil sproščenost in bistveno večjo gibljivost – elastičnost omenjenih predelov, predvsem pa mentalno sproščenost in lahkotnost. Sedaj lahko dajem več fokusa stvarem, ki jih počnem, saj se mi ni potrebno ukvarjati z mislijo o omejitvah lastnega telesa.
Ana obravnava človeka kot celoto. Torej: telo, razum, um in občutke ter energijo. Celotna obravnava je posebno doživetje, ko dobesedno občutiš vso kompetentnost, ki jo ima Ana ter širok spekter interdisciplinarnih znanj in razumevanje delovanja človeškega telesa, v povezavi z mentalnim sklopom.

Morda se sliši populistično. To rečem vsakemu, ki potarna nad problemi in težavami: Dovoli si, da jih začneš reševati in naredi prvi korak do tega cilja – pokliči Ano in se dogovorita za prvo srečanje, vse ostalo bo proces, skozi katerega boš šel sam in rezultati bodo odlični. Upam si pripomniti še to. “Pričakuj nepričakovano”.

Silvester Kmetič / podjetnik, coach in poslovni svetovalec
jasmina cernilogar

Zaradi mojega pretežno sedečega dela in dela z računalnikom in telefonom, kjer imam večino dneva pogled usmerjen navzdol, so se začele kronične bolečine v vratu in glavoboli. Celo telo je zakrčeno in mi onemogoča daljše sedenje in koncentracijo pri delu. Med izvajanjem Metode RPRE sem občutila takojšnjo sprostitev mišic v vratnem predelu in čustva so kar priletela na plano. Zdelo se mi je, kot da se je neka velika blokada sprostila v telesu in enostavno dovolila umu, da se sprosti.

Vedno sem si želela lahkotnosti v telesu, ki jo že dolgo let nisem začutila, in prav to je tisto kar sem doživela pri Ani. Ta lahkotnost mi omogoča lažje sedenje, koncentracijo in zato produktivnost pri delu, po drugi strani pa sproščeno gibanje in uživanje v vsakodnevnih aktivnostih.

Ana je srčen človek in ti že prvi stik z njo daje občutek miru in ugodja. Njen glas pomirja in ti daje občutek varnosti, njena energija te pa podpira pri procesih, ki se začnejo dogajati v telesu. To kar Ana dela še nisem nikjer doživela. Bila sem na veliko različnih tretmajih, a tale je res edinstvena. Kombinacije tehnik, znanja in dobre volje, ki jih Ana vloži v to da ti pomaga so res vrhunske.

Jaz ne bi oklevala, zdaj vem kako je, ampak tudi če ne bi, bi se prepustila tej izkušnji, ker redko imamo priliko se prepustit takemu strokovnjaku, ki si vzame čas in je tu samo za tebe. Izkušnja je fantastična, rezultat pa vrhunski.
Ana je sonček. Če imaš rad individualno obravnavo, zaupnost in vrhunsko tehniko, je Ana pravi naslov.

Jasmina Černilogar / intuitive business coach
rok slama

Najbolj od vsega me je bolela desna rama, ki me je ovirala pri spanju, dvigovanju in občasno tudi pri osnovnih gibih.
Rama je bila že po prvi terapiji veliko bolje. Že prvo noč sem spet normalno spal, celo na desnem boku, kar je bilo leto dni pred tem nemogoče. Raztegovanje in dvigovanje je postalo spet lahkotno in z zgolj občasnimi majhnimi bolečinami, ki so se z naslednjimi terapijami še dodatno zmanjšale. Poleg tega se mi je izboljšal spanec in povečala gibljivost, kar me izredno veseli.

Kar Ano razlikuje od drugih je integracija strokovnega znanja, ki ga je nabrala skozi vsa leta študija, prakse in dodatnih izobraževanj. Ima res ogromno praktičnih nasvetov, življenjske modrosti in predvsem empatije.
Anin pristop je bolj celovit, kot pri komurkoli drugemu. Uporablja klasično znanost, kot tudi alternativne pristope, temu pa dodaja še svoj lasten čut za sočloveka in reševanje izzivov. Vsaka obravnava po Metodi RPRE je vredna investicije časa in denarja, saj deluje bolje, kot karkoli sem do sedaj poskusil.

Ana je dobrosrčno bitje, z iskreno željo po pomoči, napredovanju in izpopolnjevanju sebe, kot sočloveka.

Rok Slama / prodajni mentor in govornik
avatar woman 1

Imela sem bolečine v področju več sklepov, mišic in mišičnih narastišč, brez jasnega vzroka, ki so me ovirale pri gibanju in povzročale nemiren spanec. Po večtedenski terapiji so se težave postopoma manjšale in izzvenele in se do sedaj niso povrnile. Imam pa zaradi prisilne drže pri delu na računalniku pogosto otrdele in boleče mišice zgornjega dela hrbta in vratu, kar me ovira pri delu. Ob izrazitejši otrdelosti mišic z bolečino mi pomaga enkratna obravnava. Izboljšanje telesnega počutja mi omogoča bolj zbrano in učinkovito delo.

Pri Ani so mi všeč njene strokovne razlage, umirjenost, naklonjenost in upoštevanje mojih meja. Njeno delo temelji na širokem znanju in uporablja metode, ki jih razume in na primeren način tudi obrazloži. Ana ne obljublja čudežnih rezultatov ampak po svojih močeh pomaga in svetuje, kako si lahko človek za bolj zdravo in sproščeno življenje pomaga tudi sam. Njena želja pomagati ljudem je iskrena in se veseli vsakega dobrega izida. Na vprašanje, ali vam bo Metoda RPRE pomagala, je odgovor zelo jasen – preizkusite.

Iča Dolenšek / radiologinja
trener matej cankar

Pri Ani mi je všeč, da je tudi zdravnica in ima poglobljeno znanje o človeškem telesu, hkrati pa je pripravljena pogledat tudi izven okvirjev. Točno ve kaj dela, to te navda z občutkom zaupanja in varnosti. Občudujem njeno strokovnost, natančnost in pomirjujoč ton glasu. Po Metodi RPRE občutim sprostitev, bistveno lažje treniram in tudi amplituda gibov je večja. Če si v dvomih, ali bo Metoda RPRE pomagala tudi tebi, ti priporočam, da obvezno sprobaš – marsikomu je ta metoda že spremenila življenje.

Matej Cankar / lastnik Fitzone Funkcionalnega Centra, osebni in kondicijski trener
avatar men 2

Želim, da sleherni človek, ki ima podobne probleme izve, da so Anine roke čudežne. Kot lastnik več podjetij imam ogromno stresa. Ob pomembnih sestankih, klicih ali mailih se mi celotno telo zakrči, predvsem pa mišice vratu. Ko sem prvič prišel k Ani so me bolela meča, križ in vrat, vse to že več let. Ob bolečin se mi je kar vrtelo v glavi, čutil sem pritisk za očmi.

Preizkusil sem že vse možne terapije (od masaže, fizioterapije, akupunkture, TENS, stimulacije s frekvenco do obiska ruske zdravnice), vendar mi nobena terapija ni pomagala tako kot mi pomaga Metoda RPRE. V roku 10 min po prvi terapiji so bolečine izginile. Metoda RPRE pride globlje do mesta bolečine, vse ostale metode so bolj površinske in ne pridejo do izvora težav. Po 2 obravnavah me je popolnoma prenehal boleti križ, tudi meča so se popolnoma sprostila. Trenutno sem vključen v redno obravnavo, kar pomeni, da prihajam 2-krat tedensko. Zakrčenost v vratu in pritisk za očmi se zmanjšujeta. Ana me je naučila nekaj preprostih vaj za zmanjševanje stresa, ki mi vzamejo manj kot 5 minut dnevno, vendar že opažam, da se telo vsaj za nekaj trenutkov sprosti, tudi ko imam stresen dan.

Kar mi je pri Ani všeč poleg njene prijaznosti je, da bolečina vedno popolnoma popusti v roku 10 min od začetka obravnave, in da se mi telo v celoti sprosti. Med terapijo sem tudi že zaspal. Vesel sem, da obstaja nekdo, ki lahko odpravi bolečino brez zdravil. Ko je moje telo sproščeno, lažje sklepam pomembne posle, čas, ki ga preživim z ženo in otroki pa je bistveno bolj kvaliteten.
Vsakemu podjetniku, ki se zaveda, da stres negativno vpliva na dobiček, priporočam, naj ne okleva in naj proba. Ne bo mu žal.

Simon Virant / podjetnik
avatar woman 1

Zadnja 4 leta sem hodila na razne terapije od masaž do kiropraktika do tradicionalne kitajske medicine, na magnete, laserje, radiofrekvenco, bioresonanco. Občutila sem le trenutno olajšanje, težave pa niso izzvenele. Za vse terapije sem v 4 letih skupno plačala nekaj več kot 7000 evrov. A bolečine so vztrajale. Zaradi bolečin nisem mogla več teči, niti delati na vrtu, tudi pri sedenju in stanju sem imela hude težave, predvsem pri statičnih opravilih (kot je na primer pranje solate, kuhanje), sem imela grozne bolečine v zadnjici, ki so sevale po nogi navzdol v meča.

Ko sem prišla k Ani sem bila skeptična, ampak sem se odločila, da poskusim in že po prvi terapiji sem občutila takojšnje olajšanje in bolečina v zadnjici in po nogi je popolnoma izginila. Vse skupaj se mi je zdelo neverjetno, vendar je bilo resnično. Po nekaj terapijah so se mi vse mišice v telesu sprostile, tudi sama sem se sprostila, izginili so tudi glavoboli in sedaj imam odličen spanec.

Pri Ani mi je všeč to, da zelo dobro pojasni razloge zakaj pride v telesu do težav. Spodbudila me je, da sem začela bolj skrbeti za prožnost fascije in gibljivost. Pri terapiji mi je všeč, da Ana najprej pripravi kožo za sprejem igle, tako da terapija ni boleča. Ana je prijetna sogovornica, vredna zaupanja. Je zelo topla oseba in pri njej se vedno počutim zelo dobrodošla in sprejeta. Vsakič prav čutim, da Ana uživa pri delu in da želi človeku pomagati.

Alenka K.
avatar men 3

Splača se poizkusiti! Imel sem zakrčene mišice in stalne bolečine v roki. Tekom 4 obravnav v obdobju 2 mesecih so se mi mišice popolnoma sprostile, povečala se je prožnost in bolečine so izginile. Življenje brez bolečin je preprosto boljše. 😀

Ana je strokovna, obvlada svoje področe, tudi širše. Vedno skuša najti rešitev. Je prijazna in odzivna.

Miha J. / rekreativec
Ljudmila 2

K Ani sem prišla z namenom sprostitve močno bolečih vozlov v predelu vratu in lopatice. Ta predel je bil že več let zelo boleč, bolečine so me zbujale iz spanja. Nobena fizioterapevtska obravnava v petih letih mi ni ublažila bolečin. Tudi medicinske masaže mi niso pomagale. Po medicinskih masažah sem bila tako okorela, da sem potrebovala pomoč, da sem zlezla z masažne mize.

Obravnava po Metodi RPRE je bila popolnoma drugačna izkušnja. Po prvi obravnavi sem občutila globinsko olajšanje bolečine in sprostitev zakrčenosti po levi strani telesa, vse od glave do polovice hrbta ter lahkotnost telesa. Po dolgem času sem prespala celo noč, bolečine me niso zbujale. Ana mi je sprostila telo, dušo in um. Všeč mi njena mirnost in strokovnost. Med samo obravnavo, ki je neboleča in izrazito sproščujoča za telo in dušo, Ana s svojo tehniko dela izžareva toplino in veliko mero ljubezni.

Ker želim kvalitetnejše in z manj bolečinami preživeti vsak delovni dan v službi in imeti dovolj moči po službi za vsakodnevna domača opravila in rekreacijo brez protibolečinskih tablet, sem se odločila za obravnavo po Metodi RPRE enkrat tedensko. V kolikor si tudi vi želite, da se bolečine, ki grenijo vaš vsakdan, zmanjšajo, in vam medicinske masaže in fizioterapije ne pomagajo, se prijavite na Anino obravnavo. Vredno je poskusiti. Ana je zdravnica, svoje delo opravlja visoko strokovno, moralno etično in profesionalno.

Ljudmila Kotnik / uslužbenka
avatar woman 1

Na obravnavo sem prišla zaradi bolečine v levem delu križa in v desni rami, ki je segala do komolca in mi povzročala mravljinčenje desne dlani. Bolečina mi je povzročala popolno nezmožnost koncentracije s tem pa nesposobnost dela tudi najbolj preprostih opravil. Takoj po obravnavi se je pojavil močan občutek utrujenosti, ki je trajal 2 dni. Mravljinčenje roke je skoraj popolnoma izvenelo. Bolečina ni bila več tako močna in tako pogosta kot pred obravnavo. Brez težav že opravljam preprosta gospodinjska opravila in to že po prvi obravnavi. Ana to počne z vsem svojim srcem, pri tem je zelo samozavestna in strokovna. Je zaupanja vredna oseba. Zaupala mi je, da ne počne ničesar, kar ni preizkusila pred tem na sebi.

Obravnava pri Ani se od drugih obravnav, ki sem jih že imela, razlikuje predvsem po rezultatih, ki še kar trajajo in trajajo. Tudi sama sem oklevala, da mogoče ne bo po obravnavi še slabše. Toda, ko sem videla prijateljico, kako lahkotno zapušča ordinacijo, so se vsi strahovi razblinili.

V. H. / upokojenka
tilen hvasti

Kot uspešen športnik vsakodnevno treniram in se udeležujem mednarodnih tekmovanj v Crossfitu. Za Metodo RPRE sem se odločil, ker sem imel zakrčene mišice in občutek nelagodja pri treningih. Odkar redno prihajam na obravnavo k Ani, se na splošno počutim boljše, tudi bolj sproščeno lahko treniram in ne čutim zakrčenosti od treninga. Po vsaki obravnavi občutim lahkotnost, prožnost in boljši ROM (range of motion), kar mi zmanjša čas ogrevanja in daje občutek boljšega treninga ter posledično tudi boljše rezultate.

Ana ima neverjeten občutek za telo, ve kam mora zabosti iglico da sprosti določen del telesa. Bil sem že pri večih fizioterapevtih, ki tudi uporabljajo iglice. Vendar pri Anini terapiji ne čutim nelagodja ob zabadanju, naslednji dan pa tudi ne neprijetnosti v obliki pretiranega “musklfibra”. Vsak naj proba, pa potem oceni ali mu pomaga ali ne.
Predvsem športnikom priporočam, da koristijo Anino metodo enkrat mesečno!

Tilen H. / osebni trener, športnik
avatar woman 6

Ana je visoko usposobljena strokovnjakinja z raznolikim in visoko strokovnim znanjem, ki omogoča celostno obravnavo, ob enem pa je prijetno človeška in pristna. Takoj sem začutila, kako zares me posluša. Zelo je razumevajoča in prijetna. Za obisk pri Ani sem se odločila zaradi bolečine v zunanjem delu kolena, ki se je širila tudi v zadnji in sprednji del kolena. Onemogočala mi je tek, pohodništvo in tudi daljše sprehode.

Zelo mi je vseč, ker mi je Ana razložila prav vse – o metodi, kako deluje, o sestavi kolena, o sami poškodbi….to vse je razložila na zelo razumevajoč način. Njen pristop je zelo individualiziran in celosten. Vedno pa ji lahko zastaviš se kakšno vprašanje. Po obravnavi sem občutila prijetno sproščenost in prisotnost bolečin tudi v drugi nogi. Ana me je opozorila na neravnovesje med razvitostjo in močjo mišic na desni in levi nogi. To se mi zdi zelo pomembna informacija za rekreacijo in treninge v bodoče, pomaga mi usmerjati pozornost v vzpostavljanje ravnovesja in krepitev pravih mišic. Po Metodi RPRE sem bolj zmožna prepoznati neravnovesje v telesu, predvsem pri redni fizični aktivnosti. Zdaj z lahkoto opazim, kje je napetost v telesu in kje je več teže in lahko to že med aktivnostjo korigiram ter s tem preprečim nadaljnjo poškodbo. Vsekakor vredno poskusiti!

Katja Bhatnagar / mag. man. trajn. razvoja
avatar men 4

Preden sem prišel k Ani sem imel veliko neravnovesje med desno in levo stranjo telesa. Že 2 terapiji sta mi rešili težavo. Tudi bolečine v hrbtu so izginile. Takoj po Metodi RPRE sem opazil, da so se mi mišice sprostile. Sedaj sem popolnoma brez bolečine in imam zelo sproščene mišice. Izboljšal se mi je tudi spanec.

Pri Ani mi je všeč, da se zelo posveti svojim strankam. Vzame si čas in vrhunsko opravi svoje delo. Je polna znanja, ki je podprto iz teorije in prakse. Meni je to res pomagalo se sprostiti in zaužiti celotno metodo. Če še razmišljaš ali je Metoda RPRE zate, ne razmišljaj preveč, prepusti se izkušnji. Je vrhunska metoda!

Nikola
luka turk

Po Metodi RPRE sem se počutil, kot da bi prišel ven iz globoke meditacije. Imel sem sproščeno telo in miren um. Pri Ani mi je všeč njena energija. Najbolje lahko to opišem kot topel objem. Pred Metodo RPRE sem čutil napetost v predelu križa, rame in vratu, ki se je po eni obravnavi razblinila.

Samo pojdi po izkušnjo in se potem odloči, če ti paše ali ne. Ne odločaj se preden ne sprobaš. Pusti se presenetiti in si ustvari lastno mnenje! Jaz lahko sedaj veliko lažje opravljam svoje delo in to mi velio pomeni.

Luka Turk / Učitelj gibanja
avatar men 2

Za Metodo RPRE sem se odločil zaradi bolečin v hrbtu in zakrčenosti telesa. Po Metodi RPRE sem takoj začutil sproščenost v telesu in bolečine v hrbtu so izginile. Napore na treningih sem lažje premagoval, saj telo ni bilo tako zakrčeno, kot je bilo pred terapijo.

Priporočam vsem športnikom Metodo RPRE pred sezono, da se telo pripravi na fizične napore in po koncu sezone, da se naredi kot neki »reset« telesa. Ana vam bo pomagala, da se bo vaše telo sprostilo in da boste lahko premagovali največje izzive, ne samo na športni panogi, ampak da boste kos izzivu tudi v zasebnem življenju.

Julijan G. / bivši košarkar
avatar men 5

K Ani sem prišel zaradi poškodbe rame, v rami mi je pokalo, nisem je mogel dvigniti nad nivo ramena. Po 3. terapiji sem opazil 100% spremembe na bolje, ramo lahko dvignem do vrha glave, v sklepu mi ne poka več. S to roko sem lahko prepleskal celo stanovanje. Pozitivno sem presenečen na močjo in učinkom Metode RPRE. Redno prihajam na terapijo enkrat mesečno, da vzdržujem dobro stanje. Ana je razgledana, odkrita, skrbna, predana, oseba ki rada pomaga – skratka super punca. Prijateljem vedno pohvalim njeno delo. Anino terapijo je potrebno obvezno preizkusiti.

Anže Strniša
avatar woman 2

K Ani sem prvotno prišla zaradi slabšega spanca, ki pa je tudi posledica mojega natampiranega načina življenja, saj študiram, delam, imam svoje hobije itd. Moje življenje je v nekem trenutku zgledalo kot ena velika zmešnjava. Z metodami, ki jih je Ana vpeljala v terapije, sem se naučila umiriti svoje telo ter um. Tako so na vseh področjih stvari nekako stekle z vednostjo, da zmorem. Prav tako je božanski občutek, ko prideš tja, ker veš, da bo ta ena ura, ura popolne sprostitve in da se bo Ana potrudila sprostiti mišice, ki so še tako napete, te bo poslušala ter s svojim nežnim glasom vodila skozi celoten proces. Vesela sem, da me je lahko naučila nekaj stvari s katerimi si lahko vsakodnevno pomagam in izboljšam življenje.

Klara Škrjanec M. / študentka
avatar men 4

Ko se približaš življenjskemu obdobju v katerem naj bi užival in imel dovolj časa za vse, za kar je v preteklosti primanjkovalo časa, si poln življenjske energije, idej in načrtov, je »padec na realna tla«, kot se je zgodil meni, zelo boleč. Zožitev ledvenega dela hrbtenice in še kaj, kar me spremlja že vrsto let, v preteklosti ni povzročalo nerešljivih težav. Pred štirimi meseci pa so se pojavile ponovno. »Nečloveških« bolečin z nekaj dnevno »naklofensko kuro« ni bilo moč več odpraviti. Premikanje iz sobe v sobo, je postal projekt. Psihično sem klonil. 

Sledili so obiski pri fiziatru in nevrokirurgu. Redno izvajanje pravih vaj je okrepilo obhrbtenično mišičevje, a bolečine so vztrajale. Dobil sem namig: »Zakaj ne poskusiš pri Ani?«. V fazi kot sem bil, se okleneš vsakega upanja. Videl sem, da program kot ga izvaja Ana Drobež, oz., da njena metoda »Metoda RPRE« vsebuje tudi akupunkturo in to me je zanimalo. Kmalu sem spoznal, da metoda ki jo izvaja predstavlja mnogo več kot obravnava zdravnice, anesteziologinje specializirane za specialno znanje. Obravnave pri njej so mi predstavljale oazo v svetu in obdobju, ko nisem poznal drugega občutka kot bolečino. Verjel sem vanjo in njeno obravnavo in ti občutki bodo ostali za vedno. 

Ana je kot »sonček«, nabit s pozitivno energijo, ki ti v fazi ko skoraj ne vidiš izhoda, da moč. Topel pogled in nasmejan obraz ob sprejemu, ti vlijeta upanje, strog in v hipu zresnjen izraz na obrazu, ko se pogovarja o tvojem stanju, vliva zaupanje. V fazi, ko te poleg akupunkture zapelje v popolno sproščanje, ti pomaga, da se soočiš s psihičnim momentom, ki te kot posledica težav tišči v notranjosti in otežujejo proces regeneracije in odpravo bolečin. In pri tem je še kako uspešna. »Povabi te«, da vstopiš ob njeni spremljavi v »tvoj svet«. Vodi te in ti pomaga, da dovoliš telesu in psihi, da o težavah in bolečinah razmišljaš drugače… 

Nisem bil pristaš tovrstnih pristopov pred tem, a Anina obravnava je v meni naredila kvalitetni preobrat. Poleg rezultatov, ki se nanašajo na fizične težave, mi je pomagala, da sem psiho zopet »sestavil nazaj«. Morda pa bom najbolj prepričljiv, če povem, da se čez nekaj dni odpravljam na več mesečno zahtevno jadralsko ekspedicijo…

Ana Drobež, z obravnavo po Metoda RPRE, je oseba ki ji moraš verjeti in zaupati. Pravzaprav si moraš dovoliti, da »se ti zgodi Ana«. Jaz sem si in sem ji neizmerno hvaležen!

 

Spremljajte Gregorja na blogu moje Morje: https://gregorcampa.blogspot.com/2023/05/jadranje-v-polarne-kraje.html#more

Vsedem se, gledam in globoko diham.
Skoraj ne morem verjeti.
Saj nisem samo zaradi tega tu, a to sem si tako zelo želel…

Ledene gore!!!!!! Ni besed, res ni pravih besed.

 

Gregor in ledene gore
Gregor
avatar woman 5

Imela sem bolečine v nogi, predvsem v kolenu, ki so mi zelo oteževale gibanje. Takoj po prvi terapiji je izginila oteklina. Postopoma je popustila tudi napetost v mišicah in nato tudi bolečine. Po zadnji obravnavi je bila zelo učinkovito odpravljena razlika med prizadeto in zdravo nogo pri hoji. Ponovno sem se lahko začela gibati brez bolečin in ovir.

Obravnava pri Ani se od drugih razlikuje po osebnem pristopu in zavzetosti za vsakega pacienta. Navdušuje me njena angažiranost in strokovnost. Če še kdo okleva, naj vsekakor poskusi – lahko samo pridobi. Ana je visoko strokovna, topla in empatična terapevtka.

Angela Č.
javor

Ob prvem obisku Metode RPRE nisem čisto vedel kaj naj pričakujem. Ana me je pričakala v svoji ordinaciji, kjer je najprej sledil kratek pogovor, nato pa sem se vlegel na masažno mizo. Prijetna glasba in Anin glas ter rahli dotiki so me hitro ponesli v stanje hipnoze, Ana pa me je skozi hipnotično stanje vodila z vprašanji. Kmalu zatem se je pričelo zbadanje z iglicami na specifične točke telesa in moje telo se je nemudoma odzvalo s sprostitvijo in tresenjem, ki pa ni bilo ne-prijetno… Skozi misli so mi švigali spomini na pretekle dogodke in domišljija se mi je v polnosti aktivirala, telo pa je sproti procesiralo napetosti in nepredelana čustva. Izkušnjo definitivno priporočam vsem, ki bi si želeli doživeti globinske sprostitve, osvoboditve čustvenih bremen, stresa, telesnih napetosti…

Javor / trener nenasilne komunikacije
barbara kovacic

Ano poznam od prej in ko sem izvedela, da je razvila svojo Metodo RPRE sem vedela, da moram poskusiti, kako deluje. Pred obravnavo sem imela dolgotrajne bolečine v zatilju do lobanje in vse po ramah ter občasne migrene. V sebi sem čutila močan strah, da se bo osebam, ki so mi ljube zgodilo nekaj hudega, ko gredo na pot in da jih več ne bo nazaj. To me je precej obremenjevalo pri vsakdanu, saj sem si v mislih vedno ponavljala, da bo vse ok in da bo vse v redu ampak je to bilo premalo, saj je bilo razbijanje srca in ta strah v meni premočen. To me je tudi ustavilo pri tem, da bi delala kaj svojega, ker sem se enostavno preveč časa ukvarjala s to mislijo in da bo vse ok. Druga zadeva pa je bila ta, da sem želela shujšati, ampak me je nekaj ustavilo, da se nisem spravila k telovadbi, da si nisem dovolila.

Ko sva z Ano pričeli proces so se pričele vzpostavljati nove nevronske povezave in strah v meni je enostavno izzvenel že po 4. terapiji. To sem lahko testirala in dejansko sem bila v svoji rutini s prijetnimi mirnimi občutki v sebi, sploh nisem razmišljala, kaj vse lahko gre narobe, to je zame pomenilo veliko olajšanje in osvoboditev nečesa ker ni bilo moje. Kar se tiče telovadbe pa se enostavno vstanem in telovadim, ne razmišljam in ne iščem izgovorov, kot prej. Enostavno se odločim in grem 🙂 Opravila sem cikel 10 terapij enkrat tedensko, sedaj nadaljujem z obiski enkrat mesečno.

Pred Ano nisem bila nikoli na terapijah, coachingih ali takih preobrazbah, ker nisem bila prepričana da mi kdo lahko pomaga, saj sama veliko delam na sebi in sem se odločila, da bom tudi to uredila sama ampak, ko sem izvedela za Ano sem se brez oklevanja prepustila procesu. Zakaj? V prvi vrsti če kdo, potem Ana definitivno najbolje pozna delovanje možgan in odziv telesa, kar je pri vsakem takem procesu ključnega pomena. Sama živi in dela točno to kar uči. Tudi če je ne bi poznala od prej, bi se odločila za njo, saj so takšne reference kot jih ima Ana zelo pomembne, ker v primeru, da dovoliš osebi, ki ne pozna delovanja možgan, da te vodi v procese, ti to lahko prej škodi in poslabša stanje. Moj nasvet za vse, ki se še odločate za sodelovanje z Ano, je naslednji: Vprašajte se koliko vam pomeni svoboda, mir v sebi in kaj ste pripravljeni za to narediti? Življenje je lahko tako lepo in svobodno ter točno takšno, kot si ga želite, pomembno se je samo odločiti in si priznati potrebujem pomoč, ker želim živeti.

Barbara Kovačič / projektni vodja
avatar woman 5

Terapija je neboleča čeprav uporablja iglice, všeč mi je njena mirna energija, ki pomiri in uravnovesi celo telo!
Imela sem bolečine v zapestju, ker pri svojem delu vsakodnevno uporabljam roke. Po eni obravnavi pri Ani je bilo zapestje manj otečeno in manj boleče. Lažje sem izvajala manualne terapije in tudi met žoge pri treningu.

Metoda RPRE je posebna metoda, ki obravnava človeka kot celoto. Vredno je preizkusiti. Vsaka metoda ima različne učinke na tvoje telo in različne odzive, ki koristijo za boljši življenjski slog. Ana je super anesteziologinja in pri njej veš, da se potrudi in poskrbi za celosten pristop.

Erika Krampelj / fizioterapevtka
avatar woman 4

Imela sem zelo hude bolečine prva dva dni menstruacije, tako da sem morala vzeti tudi po 3 tablete Brufena 400 mg. Težje sem izvajala določene aktivnosti tiste dni v mesecu okrog menstruacije. Sedaj na terapije hodim redno enkrat tedensko, opazila sem, da imam manj bolečin in le-te so postale bolj blage, drugi dan menstruacije jih skoraj ni več. Počutim se odlično, saj sedaj lažje ob “tistih dneh”, opravljam vse ostale obveznosti.

Pri Ani so mi všeč njene razlage in sproščenost. Obravnava po Metodi RPRE se razlikuje od drugih, ki sem jih že preizkusila v preteklosti, po tem, da učinkuje, kar je najbolj pomembno. Ana je super oseba, pripravljena pomagati in odlična v tem kar dela. Zelo profesionalna in izkušena. Vsakemu priporočam naj poskusi in se prepriča, da Metoda RPRE deluje proti bolečinam.

Natalija P. / podjetnica
avatar men 6

Bolečine v hrbtu, ki so segale navzdol po nogi, so mi povzročale težave pri hoji, delu in športu. Predvsem težko sem vstal z avta, ker sem se zaradi bolečin težko uprl na levo nogo. 

Odkar redno vsak teden hodim k Ani so se bolečine zmanjšale. Kvaliteta vsakdanjega življenja se mi je izboljšala. Lažje se gibam in delam. Vse mišice so bolj mehke. Ko sem prvi prišel na obravnavo, sem se bal kako bom po koncu obravnave vstal. Na moje veliko presenečenje sem prav lahkotno vstal in si že po prvem obisku lahko nataknil nogavico brez težav. To je bil dosežek!

Kdorkoli še dvomi, mu povem, da mu bo obisk pri Ani zagotovo pomagal in bo vesel, da se je tako odločil. Ana je zelo prijazna in strokovna, všeč mi pa je, da se precej bolj posveti pacientu kot drugi strokovnjaki.

Grega Husar / vodja športne infrastrukture
avatar woman 2

Imela sem hude bolečine v hrbtu, zaradi katerih nisem mogla stati in hoditi brez opore. Na obravnave hodim redno vsak teden, in po šesti terapiji sem brez bolečin. Spet lahko hodim (od tega, da nisem prišla od hiše do garaže, sedaj prehodim 8 kilometrov po gozdu), normalno stojim (na avtobusni postaji spet lahko počakam avtobus stoje) in kar je že prav neverjetno, prejšnji teden se na nečakinjini zabavi plesala twist brez bolečin. Hčerka me je naslednji dan zaskrbljeno klicala, če me kaj boli, pa sem jo z nasmehom pomirila: Super sem. Brez bolečin!

Ana je zelo prijetna oseba in dovzetna za težave svojih pacientov. Njen pristop, pristen stik in trud za izboljšanje počutja pomagajo pri zdravljenju. Vsakemu, ki ima bolečine, svetujem naj je odlaša z odločitvijo in naj pride k Ani.

Danica Oresnik
Danica Orešnik / upokojenka
Romana Podrekar

Ana je zdravnica s srcem in ji je mar za človeka z bolečino. Zavzame se za pacienta in je prijazna. 

Imela sem težave v križu in zgornjem delu vratu. K Ani prihajam enkrat tedensko in opažam, da je bolečina pojenjala, križ me ne boli več, vrat se mi le občasno malo zategne, ko sem pod stresom. Moje življenje je ugodno, lahko sedim in se ukvarjam s športom. Med obravnavo mi je všeč, da me Ana s svojim glasom vodi v sproščenost in meditacijo.

Kdor okleva, naj NE okleva in naj gre na terapijo, ker res pomaga.

Romana Podrekar
avatar men 7

Mobilnost moje rame je bila zelo omejena. Ob vsakem najmanjšem premiku so se pojavile hude bolečine. Ana je namenila ogromno stokovnosti in pozornosti mojim potrebam in težavam. Na obravnave prihajam enkrat tedensko, sedaj je 2.mesec. Moja stopnja mobilnosti  se je zelo hitro izjemno izboljšala in moje bolečine so se znatno zmanjšale. Sedaj lahko počnem stvari, ki jih rad počnem.

Po mojem mnenju je Metoda RPRE posebna v načinu kako prodre v globino tkiva in spodbudi procese zdravljenja in regeneracije.

Peter R.
Lea Kotnik

Imela sem rahlo bolečino v ledvenem delu hrbtenice, ki je po treh terapijah prenehala. Moje telo je zelo sproščeno in polno energije. Počutim se zelo dobro, ker ni več bolečine. 

Zagotovo je vredno poskusiti to vrsto terapije, ker je prisotna strokovna, telesna in duševna obravnava.

Ana je res strokovno podkovana v tem, kar počne. Všeč mi je njen pristop, ki združuje obravnavo tvojega telesa in duševnega zdravja. Ana je zelo odprta in srčna oseba.

Lea K.
avatar men 4

Zaradi hude bolečine v predelu leve prsne mišice in mravljinčenje v levi roki sem bil na urgenci. Ugotovili so, da je vse v redu s srcem, bolečine pa so ostale. Obiskal sem Ano in po nekaj obravnavah občutil življenje brez bolečine, zaradi česar lažje opravljam svoj poklic.

Pri Ani mi je všeč njena sproščenost in profesionalnost. Vsakemu, ki mi potarna, da ga boli, rečem: Ne odlašaj, pojdi in bolje se boš počutil. Ana obvlada svoje delo.

Rok P. / frizer
mojca sergo

K Ani sem prišla z zelo omejeno gibljivostjo. Imela sem zakrčen ramenski obroč, vrat sem komaj premikala. Po prvem obisku sem bila veliko boljša, sedaj po več obiskih pa sem zelo, zelo OK.  Bolj čutim svoje telo, prej zaznam napetosti v mišicah in lahko tudi pravočasno sama odreagiram.

Všeč mi je Anina strokovnost, prijaznost, toplina, razumevanje in njena sposobnost sintetiziranja znanj z raznolikih področij. Obravnava pri Ani je zelo konkretna in učinkovita. 

Vsakemu rečem naj doživi to izkušnjo in si da to darilo samemu sebi. Ana je izjemna, zanesljiva in strokovna.

Mojca Sergo / podjetnica
avatar men 1

Imel sem bolečino v levi rami. Bolečina je bila prisotna pri mirovanju in aktivnosti, kar je močno motilo moj spanec in športne aktivnosti.

Bolečina se zmanjšuje in pričakujem, da bo popolnoma izzvenela. Z Ano sva na dobri poti. Ker me vse manj boli, se počutim odlično, kar si želim še za naslednjih 40 let.

Ana je takoj prepoznala vzrok in značilnosti bolečine. Ima zelo široko in strokovno znanje. Je zelo prijetna oseba in razume, kar ji poveš. Poleg tega je zelo strokovno usposobljena.

Obravnavo pri Ani je nujno izkusiti.

Aleksander L. / podjetnik
avatar woman 2

Skoraj 10 let sem imela pekočo bolečino v nožnici, povečano temperaturo in ponavljajoče se uroinfekte z disurijo zaradi zmanjšane obrambne sposobnosti sluznice sečnice in sečnega mehurja. Vročinski ciklusi so se mi redno ponavljali in to kljub zdravljenju s hormonsko nadomestno terapijo. Za lajšanje bolečine sem uporabljala še vaginalno kremo. Ob nastopu ciklusa, ki je prišel iznenada in nanj nisem imela nikakršnega vpliva, sem bila zaradi stalnega odvajanja urina prisiljena ostajati doma. Preizkusila sem vse vlažilne kreme, ki pa so le deloma ublažile pekočo bolečino.

Ob prvi terapiji sem občutila mrzlico. Naslednji dan sem imela povišano temperaturo, ki je trajala ves teden (37,9-38,5 °C). Na hrbtu se mi je pojavil izpuščaj. Po tretji terapiji se je stanje začelo izboljševati. Pekoča bolečina se je počasi začela zmanjševati in tudi energija v telesu je bila bistveno večja – kot bi se telo začelo ponovno vzpostavljati v neko celoto oz. ravnovesje.

Ana je zdravnica, ki pozorno prisluhne težavam človeka. Ima holističen pristop in je zelo sočutna oseba. Razume posameznika, ki ga bolečina v telesu omejuje in pri tem močno vpliva na njegovo kvaliteto življenja. Za pacienta si vzame čas in nato svoje strokovno znanje iz medicine in akupunkture maksimalno usmeri v zdravljenje in odpravo kronične bolečine. In pri tem je zelo uspešna. Terapija je povsem neboleča, sproščujoča.

Priporočam vsem, ki se soočajo s kakršnokoli kronično bolečino. Vredno je poizkusiti.

Ana je zdravnica z veliko začetnico. Strokovna, empatična, srčna, predvsem pa preprosta in spoštljiva. Človeku že ob prvem srečanju da občutek, da je njegova bolečina obvladljiva, kar je za nekoga, ki ga bolečina spremlja več let, neverjeten uspeh.

Bojana D. / podjetnica
avatar men 3

Po operaciji hernije se mi je po 9. letih ponovno pojavila bolečina v križu, naslednji dan po delu na vrtu. Bolečina je bila tako huda, da sem se le z muko skobacal z domačega kavča. Strah me je bilo, da bom potreboval ponovno operacijo.

Hčerka me je poslala k Ani. Bolečine so zelo hitro izzvenele in celo mravljinčenje v levi nogi vse do palca, ki sem ga čutil 9. let in me je oviralo ter mi povzročalo bolečine pri hoji, je prenehalo. To me je zelo presenetilo in razveselilo hkrati. Sedaj se sproščeno gibljem. Žena pravi, da kar “letim” in jo že skrbi, da sem preveč aktiven. Pri teh letih si nisem mislil, da bom lahko počel vse kar počnem. In lahko počnem vse. Lahko celo plezam kot veverica po drevu in nabiram češnje.

Pri Ani mi je všeč pristen pristop do obravnave in učinkovitost terapije. Želim, da ljudje vedo, da Ani lahko popolnoma zaupajo.

Ne čakaj – pojdi čimprej do nje.

Zvone D. / upokojeni podjetnik
avatar men 7

Imel sem bolečine v desni nogi, ki so se širile v mišice zadnjice in križa. Pred terapijo so bile bolečine že tako močne, da nisem več mogel normalno stopiti na desno nogo, gibanje pa je bilo omejeno na nekaj deset metrov.

Po prvi terapiji sem že lahko stopil na desno nogo, bolečine so postale znosne. Po sklopu terapij so bolečine skoraj izginile, pojavijo se le še ob večjih naporih, kot je več kilometrov hoje, eno urna košnja trave ali podobno.

Življenje se je normaliziralo, saj lahko zopet hodim več kilometrov, kolesarim, plavam in delam. Razmišljam lahko še o čem drugem, ne le o bolečini ter kako jo odpraviti.

Všeč mi je Anin pristop. Opaziš, da ima bogato znanje zdravnice, ima pa še nekaj več. Za odpravo težave si vzame čas in na vzrok za bolečino pogledala večplastno. Poleg tega je bila vedno dobre volje in usmerjena v moje življenje brez bolečine. Ves čas terapije sem imel občutek, da me želi vrniti v stanje brez bolečine, je pa pričakovala tudi mojo aktivno soudeležbo. Uspelo ji je, da sem preostanek bolečine sprejel in se je ne bojim več.

Poskusite. Na začetku sem malo dvomil v metodo, a na koncu je pri meni metoda delovala. Ana je polna veselja in življenja. Ne boste verjeli, vendar je tudi zdravljenje lahko prijetno.

Ivan L. / ekonomist
avatar woman 6

Stres in posledične bolečine v prsnih mišicah so ovirale moje vsakodnevne aktivnosti. Po Metodi RPRE se lažje soočam s stresom in imam vse manj težav z bolečinami v prsnih mišicah. Sem bistveno mirnejša in se lažje osredotočim na tisto kar počnem.

Pri Ani mi je najbolj všeč njen profesionalen pristop. Pacienta posluša in mu da čas, da jasno izrazi težavo in njene vzroke. Ana ima ogromno znanja in odličen občutek za ljudi.

Metoda RPRE je učinkovita in varna, vredno jo je preizkusiti.

Ema Č. / študentka
avatar woman 5

Več let sem imela bolečina v vratu in pod desno lopatico, zaradi katerih nisem mogla več normalno obračati glave. Gibljivost vratu je bila vse slabša in bolečine vse hujše. 

Po zaključku cikla terapij sedaj vrat obrnem brez težav, kar mi koristi predvsem pri vožnji avta. 

Zadovoljna sem, da sem brez bolečin. Všeč mi je Anina zavzetost, da se odpravijo bolečine in njena prijaznost.

Vesna B.
avatar woman 2

Imela sem dolgoletne kronične bolečine hrbtenice, najbolj v ledvenem delu, ki so se razširile na vse sklepe oziroma celotno telo. Veliko dejavnosti sem opustila, s težavo pa sem opravljala vsakodnevne aktivnosti, zaradi tega sem tudi postajala depresivna, izhoda kljub spremembi prehrane in drugih aktivnosti ni bilo. 

Prve tri tedne terapije je bolelo še bolj, skoraj sem prenehala s terapijo, ko se je zgodil čudež, po več kot letu dni sem bila brez bolečin. 

Sedaj več gibljem, bolj sem vesela in zadovoljna, po več letih sem spet smučala.

Ana je najbolj srčna oseba kar jih poznam. Ima izjemno energijo, sprejema te takega kot si, posluša, razume, pomaga, usmeri…  Enostavno čutiš, da je pomoč ljudem Anino poslanstvo, ona za to živi, študira in raziskuje. Vse spravi v prakso. Išče rešitve in te nežno usmerja. In je tam zate vedno, ko jo potrebuješ. Izjemno pozitivna. Ana je poosebljena ljubezen. 

Daj si priložnost, da terapijo preizkusiš, samo tako lahko veš, če deluje in ti pomaga.

Marjana Z.
avatar woman 1

Težko sem se gibala, bolelo me je v hrbtu od lopatic navzdol vse do kolkov. Težko sem se usedla in težko sem vstala s postelje. Za vsak gib sem potrebovala oporo. MRI je pokazal subakutni zlom prsnega vretenca. 

Zdaj mi je veliko veliko boljše. Boli me skoraj nič več, le še občasno, če je hrbet utrujen. Počutim se dobro. Delam lahko spet vsa gospodinjska opravila. 

Verjamem v akupunkturo in verjamem, da mi pomaga.

Alenka B.
avatar woman 5

Imela sem boleče noge, od gležnjev, goleni, kolen do kolkov. Vsak korak je predstavljal bolečino in napor, vedno manj sem hodila in vedno več sem se vozila s kolesom. Noge so me bolele tudi med sedenjem in v ležečem položaju.

Odločila sem se za 10 terapij po Metodi RPRE. Postopoma se je moje telo, posebno noge, vedno bolj mehčalo, noge in sklepi so postajali prožni in bolj stabilni ter neboleči. Te spremembe so povzročile, da sem postala vesela in pričela načrtovati in izvajati stvari, na katere sem ob bolečinah pozabila. 

Najbolj všeč mi je, ko Ana po zabodenih iglah nežno gladi kožo telesa in umirjeno govori, kako se vse celice obnavljajo. Anina obravnava se od fizioterapije razlikuje v tem, da je neboleča in pacientu ni potrebno izvajat vaj, hkrati pa zelo hitro začutiš sprostitev mišic in prenehanje bolečin.

Ljudem bi povedala, da morajo v vsakem primeru poizkusiti z Metodo RPRE in vztrajati nekaj zaporednih terapij, da se pozitivni učinki v telesu akumulirajo.

Ana je simpatična mladenka, od katere veje mladostna energija in zavzetost, hkrati pa ima ogromno znanja in izkušenj.

Maja Muševič / upokojenka
avatar men 4

Zaradi herpes zostra sem imel hude nevropatske bolečine v predelu križa, ki so segale navzpred po trebuhu. Bolečine so v veliki meri izvenele. Sedaj lahko opravljam dela okoli hiše, katerih prej nisem mogel. 

Všeč mi je to, da se popolnoma sprostim in se po obravnavi počutim popolnoma obnovljen. 

Vsakemu, ki ima kakršne koli bolečine, bi predlagal, da se naroči na to metodo. In vsem bi povedal, da lahko Ani 100 procentov zaupajo.

Jurij K. / upokojenec
avatar woman 3

Prišla sem s pekočo bolečino v gležnju zaradi vnetega narastišča Ahilove tetive, posledično sem imela tudi boleče koleno in čudno hojo.

Po ciklu 10 terapij opažam manj pekoče bolečine, pa tudi bolj sproščene mišice na nogi in na splošno več energije. Dobila sem upanje, da sem na dobri poti k ozdravljenju. 

Ana je strokovna in zavzeta, všeč mi je njena prijaznost, organiziranost in to, da zna razložiti anatomijo in procese tudi laiku. 

Metoda RPRE je odlična podporna metoda pri zdravljenju. Pristop je bolj oseben in zavzet kot drugod.

Vanda
avatar men 5

Pred slabim letom so mi postavili diagnozo – stenoza spinalnega kanala. To je stanje, ki se poslabšuje zelo počasi, vendar pa se človek začne s tem ukvarjati šele takrat, ko je resnično slabo. Prehoditi nisem mogel več kot 50 m, hodil sem s palico, večkrat padel in se poškodoval, imel psihične težave itd. Praktično nisem mogel opravljati skoraj nobenih fizičnih opravil v hiši, na vrtu, nisem mogel iti v trgovino ipd. Skratka, stanje je bilo dokaj težko, rešitev pa naj bi bila le operacija na hrbtenici.

Po 5-ih obravnavah se je stanje toliko izboljšalo, da kar ne morem verjeti. Ker sem že v 60-tem letu nisem pričakoval, da se bo moje telo tako pozitivno odzvalo. Ponovno delam na vrtu, kosim travo, pospravljam in kuham – le s kakšnim vmesnim počitkom. Nasploh lahko rečem, da se mi je popravilo razpoloženje in odnos do bližnjih. Zopet si privoščim tudi 2-urno kolesarsko turo, lahko grem po opravkih, v trgovino…

Že od vsega začetka je bil pristop Ane do mene tako pozitiven, da ga že dolgo nisem doživel. Čeprav nisem imel dosti upanja za izboljšanje zdravstvenega stanja, se je zgodilo prav to. Ob vsem tem me Ana še spodbuja pri mojih aktivnostih in mi stalno daje nasvete, njen strokovni nivo pa je izreden. Redko kdaj srečaš nekoga, ki ima takšno “širino” znanj! Ana je pozitivna osebnost z ogromno izkušnjami in znanji. Komunikacija in njen osebni stik še nadgrajujeta celotno pozitivno izkušnjo.

Do sedaj sem hodil le na obravnave v okviru javnega zdravstva, nočem sicer nikogar kritizirati, ampak občutki so bili do sedaj mešani, pri Ani pa vseskozi na visokem nivoju, tako s strokovnega, kot tudi človeškega stališča.

Vsakemu bi povedal: Če dvomiš, ne oklevaj. Če ne vidiš nobene druge možnosti, poizkusi z Metodo RPRE.

Primož Stružnik / organizator informatik
avatar woman 2
Pred obravnavo pri Ani sem imela bolečine v obeh kolkih (delna obraba) – bolj v desnem. Bolečina je trajala več mesecev. Bolečine so me omejevale pri hoji – sprehodih, delu v vrtu in delu v službi. 
 
Bolečine so po nekaj terapijah minile. Tudi pri kakšnem nepravilnem gibu so potem minile hitreje (2 dni).
 
Začela sem zopet kolesariti in hoditi na krajše sprehode, delo poteka bolj tekoče. Pri Ani se pri vsaki terapiji pogovoriva o počutju in reakcijah po terapiji.
 
Ana je prijetna, umirjena in strokovna oseba. 
 
Pri bolečinah je vredno preizkusiti Metodo RPRE, ker ne potrebuješ protibolečinskih tablet, bolečine pa minejo hitreje.
Marjeta Golobič
avatar men 5

Imel sem revmatično polimialgijo z izredno neznosnimi bolečinami zlasti v predelu ramenskega obroča in bokov. Kot terapija mi je bil predpisan medrol.

Ker sem imel istočasno dve terapiji že omenjeni medrol in akupunkturo, težko ocenim vpliv posamezne terapije na odpravo bolečin. Verjetno je zaradi sinergičnih učinkov tudi akupunktura vplivala na hitrejšo odpravo bolečin in tudi na stranske učinke zdravila medrol, ki jih ne zaznavam. Vsi merljivi rezultati so ugodni (krvna slika,gostota kosti…). Bolečin nimam nobenih več in lahko izvajam vse aktivnosti brez omejitev.

Vse terapije pomenijo vrnitev v normalnost.

Pri Ani mi je všeč strokovnost in prijetna komunikacija.

Janez C. / upokojenec
avatar woman 2

To leto pa se je pričelo dogajati najprej tiščanje v sprednjem delu vratu, kot da me nekdo drži za vrat. Včasih ni bilo tiščanje ampak je bilo kot da ne moram nekaj pogoltniti, da imam skoz nekaj v predelu srednjega grla. Nato je bilo tako, da me je po desni strani na zunanjem delu vratu zategnilo in to je potovalo dol do rame, komaj sem krožila z glavo, ker me je zelo skelelo. Bolečina se je nato pojavila na sredini roke pod ramo in nad komolcem in čez čas sem dobila drevenenje v palcu in ga nato nisem več čutila.

Sedaj mi ne drvenijo več roke, ne čutim mravljincev, od dneva, ko je Ana rekla za vaje vratne hrbtenice, se tega držim in jih delam vsak dan. Tudi Anina terapija dela čudeže, ker ni več mravljincev, ki so bili zelo nadležni.Tako, da sem spet jaz, seveda še me kdaj zategne ampak se zadeva tudi uredi, ko se razgibam. 

Barbara
avatar woman 1

Imam kronično discus hernijo in stalne bolečina predvsem v desni nogi. Zaradi stalnih bolečin sem čutila tesnobo, brezvolje, .. Po obravnavah pri Ani se mi je izboljšalo psihično stanje. Vrnila se mi je volja do vsakodnevnih obveznosti in postala sem spet jaz. Žal pa je ponovna magnetna resonanca pokazala, da je potrebna operacija.

Ana je strokovna, zagovarja naravno metodo zdravljenja, potem terapijo z zdravili in šele na koncu operacijo. Zavzame se za tebe in nisi le številka, posluša te in ti želi po najboljših močeh pomagati.

Žal je v našem zdravstvenem sistemu le malo takih zdravnikov kot je Ana. Škoda je, takšno zdravljenje mogoče le samoplačniško. Pojdite čimprej, ne bo vam žal, le če vam to dopušča finančno stanje. Je pa vredno.

Karin M.
avatar woman 3

Imela sem dolgoletne bolečine v križu, kolenih in rami. Po 10 terapijah se počutim bolje in imam več energije: Bolečine so občasno še prisotne, ampak ne več vsak dan, in tudi precej bolj blage so. Ana zelo dobro obrazloži vse glede bolečin, njen prostop je umirjen in nežen. Vse je bolj umirjeno kot drugod in všeč mi je, da me posluša in da jo zanima povratna informacija. Čutila sem, da ji je pomembno kako se jaz počutim. Ana se posveti vsakemu posamezniku in tudi upošteva njegovo mnenje. 

 

Boža R. / upokojenka
avatar men 2

K Ani sem prišel zaradi bolečin, ki jih je povzročal išias. Bolečine so hitro ponehale, občutil pa sem tudi bolj sproščene mišice, predvsem mečne, ki so bile najbolj obremenjene, ter splošno boljše počutje. Sedaj bolj fokusirano “poslušam” svoje telo in bolj kontrolirano izvajam gibe ter obenem občutim več sproščenosti med športom.

Ana je odprta in prijazna oseba, ki na sproščen način popelje pacienta k “zdravljenju/celjenju” tudi zelo bolečih poškodb. Njen pristop je celovit in usmerjen k izboljšanju stanja telesa, ne le reševanje težave, ki me je privedla k njej. 

Jurij / inženir, rekreativni športnik
avatar men 1

Moja težava je bila spremenjen vonj in okus nekaterih živil, zaradi česar nisem prenesel vonja v razdelilnici hrane ali doma pri kuhanju. Tudi moja prehrana je postala preveč enolična. Opravil sem vse možne preiskave, a vzroka je ostal neznan. Zdravnik na ORL mi je na koncu rekel, da je to verjetno posledica Covida-19.

Po 10 terapijah pri Ani se je zmanjšala intenzivnost neprijetnega vonja in pri treh živilih se je občutno izboljšal okus. Sedaj lažje bivam v prostorih, kjer je hrana oz. kjer se pripravlja hrana in uživam nekatera živila, katere prej nisem užival zaradi spremenjenega okusa. Poleg tega so se tudi zmanjšale bolečine v sklepih, ki sem jih imel zaradi dolgoletnega artritisa. 

Ana je zanesljiva oseba in išče rešitve za problem. Všeč mi je njen človeški pristop, vljudnost in spoštovanje. 

Petar Kos / javni uslužbenec
avatar men 2

Bolečine v desni nogi so mi oteževale opravljanje tekočih dnevnih opravil in preprečevale živeti aktivno življenje. V želji ponovno zaživeti življenje brez bolečin sem poskusil številne stvari, od spremembe življenjskega sloga, redne telovadbe, fizioterapije in podobnih stvari. Vse navedeno mi je lajšalo bolečino v desni nogi, ni pa je odpravilo. Po nasvetu prijateljice sem se odločil, da poskusim še z medicinsko akunpunkturo s pomočjo Ane. Po prvih terapijah se je bolečina pričela premikati po različnih delih telesa in čutil sem večjo utrujenost, kot običajno. Po nekaj terapijah je bolečina v nogi izvenela in terapije so mi dale še dodatno energijo. Ob zaključku terapije lahko z veseljem sporočim, da je bolečina v nogi že preteklost in da se ponovno veselim aktivnega življenjskega sloga. Z veseljem vsakomur priporočam obisk pri Ani.

Damijan Brulc / odvetnik
avatar woman 3

Terapij sem se zelo veselila v upanju, da bodo dolgoletni, pogosti in močni glavoboli, migrene, končno izginili ali se vsaj zmanjšali.

Na prvi obravnavi mi je Ana vse lepo in strokovno razložila, kako terapija poteka, kaj lahko pričakujem in kaj lahko naredim glede težave sama. Terapija sama je neboleča. Na začetku sem imela pomisleke, zaradi iglic, ampak je že takoj na začetku moj dvom izginil. Po obravnavah sem se počutila sproščeno, pomirjeno in polno energije.

Zdaj je to že 9. srečanje pri Ani, ki se ga vedno znova veselim. Čeprav se glavoboli še občasno pojavijo, niso več tako zelo močni in upam, da se sčasoma ne pojavijo več. Med samimi terapijami so se mi pojavile tudi zelo močne bolečine v rami, zaradi kalcinacije, tako da se je Ana zavzela tudi za to težavo. Skupaj s fizioterapijami in Aninim trudom, je bolečina počasi izzvenela in popustila.

Ana je zares srčna, strokovna, njen glas je pomirjujoč, je tak sonček, kar začutiš že takoj na začetku. Takoj imaš občutek, da si viden in slišan, vsaka obravnava pri njej je prilagojena glede na trenutno stanje. Zato bi vsakomur vsekakor priporočala, da preizkusi Metodo RPRE.

Ana ima neizmerno energijo, je topla, srčna, vzame si čas in ti zares želi pomagati, je strokovna, z mnogoterimi izkušnjami, zato sem hvaležna za to izkušnjo. Upam, da bodo moji glavoboli tudi sčasoma čisto izginili, z Anino pomočjo in tudi mojo. Zato, hvala Ana, za to kar si, srčna, topla, umirjena, strokovna in oseba, ki ji je mar…

Saša M.
avatar woman 5

Imela sem hude bolečine v hrbtenici in v desnem stopalu. Bolečine so se zelo zmanjšale. Počutim se lahkotnejše. Imam več energije za opravljanje vsakodnevnega dela. Delo opravljam lažje, z več elana.

Najbolj všeč mi je Anina prijaznost, strokovnost, z voljo vse lepo in natančno obrazloži. Všeč mi je tudi, da se zelo drži urnika, vse lepo in večkrat obvesti o terminih. Vse se da dogovorit.

Ana se je veliko bolje poglobila v moj primer kot drugi strokovnjaki in mi tudi vse lepo razložila. Ima zelo dobre rezultate in je zelo prijazna in strokovna zdravnica.

Vsakemu povem o svoji pozitivni izkušnji. Njena ordinacija je blizu železniške postaje in zato priročna za prihajanje na terapije. 

Branka M. / upokojenka
avatar woman 3

I love working with Dr Ana because I get great results fast.

She is also a beautiful person to interact with. One of these rare people who know how to listen deeply to others and who truly care for them. In addition, energetically speaking, she is working from the right altitude for me, which is also very rare. I am sure this is why I get the results I get with her.

One very illustrative example of this is: I had a very painful hip pain linked to tendinitis for many weeks. The medicines my doctor had prescribed (very strong, and with not nice collateral effects) could only calm it a bit for a while but that very disturbing pain would come back as soon as I would stop taking the drugs. Only one session with Ana helped me to completely get rid of it all, in just three days following the session! What a relief!

It’s been more than a year since our last session and I’m still pain free.

Estelle Besaic