Znebite se bolečin na naraven način –
hitro, varno in strokovno

Občutite zmanjšanje bolečin že po prvi obravnavi.

Naročite se na brezplačen 15-minutni posvet z zdravnico Ano Drobež, dr. med. spec.

Že več kot 1.000 zadovoljnih strank brez bolečine.

NAROČITE SE ZDAJ

Katera od težav muči vas?

bolecine v krizu

Bolečine v križu

pain

Bolečine v vratu

bolecine v sklepih

Bolečine v kolenu

bolecine v rami

Bolečine v rami

bolecine v krizu med nosecnostjo

Bolečine v križu med nosečnostjo

menstrual pain

Boleče menstruacije

menopavza

Menopavza (vročinski oblivi, bolečine)

nespecnost

Nespečnost

glavobol

Glavobol

stres

Stres

bolecine v kolku

Bolečine v kolku

bolecine v komolcu

Bolečine v komolcu

Kakšne so koristi Metode RPRE?

Medicinsko akupunkturo po Metodi RPRE (Rapid Pain Relief Experience) je razvila in jo tudi izvaja zdravnica Ana Drobež, dr. med. spec.

Znanstveno podprta metoda odpravljanja bolečin

Naše izkušnje so pokazale, da Metoda RPRE pomaga v več kot 80% primerov, uspešnost pa je odvisna od vrste in trajanja težav. Za informacije, kako vam Metoda RPRE lahko pomaga pri vaših težavah, nas kontaktirajte!

Rešitev za širok nabor bolečin, ki jih odpravlja

Metoda odpravlja več različnih tipov bolečin, tudi kroničnih.

Večina strank občuti zmanjšanje bolečine že po prvi obravnavi.

Individualna obravnava in strokovna izvedba terapije

Terapijo z Metodo RPRE izvaja zdravnica Ana Drobež, dr. med. spec., ki je metodo tudi razvila.

Njeno  obljuba je, da si vsaka stranka zasluži in tudi dobi 100% individualno obravnavo.

Akupunktura

Hitro in učinkovito zmanjšanje bolečin

Metoda RPRE deluje hitro in učinkovito – večina ljudi občuti pomembno zmanjšanje bolečine že po prvi obravnavi.

Uporabljamo pristope, ki temeljijo na popolnoma naravnih tehnikah, zato se pozitivni učinek le-teh povečuje s številom opravljenih obravnav.

Ljudje pogosto povedo, da po ciklu 10 ali več obravnav ugotovijo trajno odpravo bolečine in bistveno povečano kvaliteto življenja ter vsestransko zadovoljstvo.

10 koristi terapije, ki so jih občutile naše stranke

  1. Življenje brez bolečin.
  2. Lahkotno gibanje.
  3. Vrnitev starega načina življenja.
  4. Boljši spanec.
  5. Spet normalna hoja.
  6. Aktivnost tudi v času menstruacije.
  7. Manjši občutki stresa.
  8. Obnovljena gibljivost rok, nog, hrbta, vratu, …
  9. Sproščena igra z otroci in vnuki.
  10. Hitrejša regeneracija po treningih.
Svoboda contrast

Pričanja zadovoljnih strank:

Romana Podrekar

Ana je zdravnica s srcem in ji je mar za človeka z bolečino. Zavzame se za pacienta in je prijazna.

Imela sem težave v križu in zgornjem delu vratu. K Ani prihajam enkrat tedensko in opažam, da je bolečina pojenjala, križ me ne boli več, vrat se mi le občasno malo zategne, ko sem pod stresom. Moje življenje je ugodno, lahko sedim in se ukvarjam s športom. Med obravnavo mi je všeč, da me Ana s svojim glasom vodi v sproščenost in meditacijo.

Kdor okleva, naj NE okleva in naj gre na terapijo, ker res pomaga.

Romana Podrekar
avatar woman 5

Imela sem bolečine v nogi, predvsem v kolenu, ki so mi zelo oteževale gibanje. Takoj po prvi terapiji je izginila oteklina. Postopoma je popustila tudi napetost v mišicah in nato tudi bolečine. Po zadnji obravnavi je bila zelo učinkovito odpravljena razlika med prizadeto in zdravo nogo pri hoji. Ponovno sem se lahko začela gibati brez bolečin in ovir.

Obravnava pri Ani se od drugih razlikuje po osebnem pristopu in zavzetosti za vsakega pacienta. Navdušuje me njena angažiranost in strokovnost. Če še kdo okleva, naj vsekakor poskusi – lahko samo pridobi. Ana je visoko strokovna, topla in empatična terapevtka.

Angela Č.
avatar men 5

K Ani sem prišel zaradi poškodbe rame, v rami mi je pokalo, nisem je mogel dvigniti nad nivo ramena. Po 3. terapiji sem opazil 100% spremembe na bolje, ramo lahko dvignem do vrha glave, v sklepu mi ne poka več. S to roko sem lahko prepleskal celo stanovanje. Pozitivno sem presenečen na močjo in učinkom Metode RPRE. Redno prihajam na terapijo enkrat mesečno, da vzdržujem dobro stanje. Ana je razgledana, odkrita, skrbna, predana, oseba ki rada pomaga – skratka super punca. Prijateljem vedno pohvalim njeno delo. Anino terapijo je potrebno obvezno preizkusiti.

Anže Strniša

Se še spomnite, kakšno je življenje brez bolečin?

Še danes napravite prvi korak do življenja brez bolečin.

Naročite se na brezplačen 15 minutni posvet z zdravnico Ano Drobež, dr. med. spec.

Pridružite se več kot 1.000 zadovoljnim strankam brez bolečine.

NAROČITE SE ZDAJ
Picture 1

Pogosta vprašanja

Obravnava po Metodi RPRE je prijetna izkušnja. Pričakujete lahko, da se boste globoko sprostili. Lahko se zgodi, da boste med obravnavo tudi zadremali. Vaše telo bo v sproščenem stanju, večino vbodov akupunkturnih igel ne boste čutili. Uporabljamo zelo tanke kakovostne sterilne akupunkturne igle za enkratno uporabo. Možno je, da vas kakšen vbod prehodno zaskeli ali za trenutek zapeče, nato pa boste občutili prijeten občutek sproščenosti in olajšanja.

Preberite si tukaj, pri katerih težavah vam Metoda RPRE lahko najbolj pomaga. Če ste v dvomih, ali z Metodo RPRE lahko pomagamo tudi vam, nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

Pred prvo obravnavo izpolnete vprašalnik o vaših trenutnih težavah in pričakovanjih, dostopen ob kliku na povezavo NAROČI SE ZDAJ. Na začetku obravnave se še bolj podrobno pogovorimo o vaših težavah, željah in načinu življenja. Sledi pregled bolečih predelov telesa in ocena stanja glede na izvide slikovnih in laboratorijskih preiskav, ki jih prinesete s seboj. Nato se začne glavni del obravnave, ki je unikatno in skrbno prilagojen vašim željam ter individualnim potrebam.
Svetujemo, da takoj po obravnavi ne vozite avtomobila. Celotno telo se med obravnavo globinsko sprosti in v zelo redkih primerih ljudje poročajo o zaspanosti. Priporočamo, da na prvo obravnavo pridete z javnim prevozom ali po potrebi v spremstvu svojcev.

Več o Metodi RPRE si preberite tukaj.
V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam pomagamo pri preventivi, zmanjšanju in odpravi bolečin!

Kliknite na povezavo NAROČITE SE ZDAJ. V novem oknu se bo odprl obrazec z vprašalnikom o vaših trenutnih težavah in vašem zdravstvenem stanju. Po oddaji vprašalnika si rezervirajte termin, ki vam najbolj ustreza. Po rezervaciji termina boste dobili potrditev z nadaljnjimi navodili na posredovani elektronski naslov. Prav tako boste na posredovano kontaktno številko prejeli SMS sporočilo.

Metoda RPRE vam lahko spremeni življenje, o tem pričajo številna mnenja zadovoljnih strank.
Podarite si prvi obisk in izpolnite vprašalnik, ker si tudi vi zaslužite težko pričakovane spremembe na bolje!

Medicinska akupunktura je terapija, pri kateri se v specifične točke na telesu vstavljajo tanke igle.
Akupunkturna stimulacija vpliva na nevrohumoralne procese, vključno z zmanjšanjem bolečine, zmanjšanjem vnetja in spodbujanjem naravnih procesov regeneracije tkiv. Uporabljajo se sterilne akupunkturne igle za enkratno uporabo.
V medicinski akupunkturi se uporablja strokovno znanje o anatomiji, fiziologiji in patologiji telesa, ki temelji na kliničnih raziskavah. Prav tako se v procesu zdravljenja upoštevajo individualne potrebe vsakega posameznika.
Namen medicinske akupunkture je spodbujanje naravnega procesa zdravljenja telesa z uravnavanjem nevroloških in kemičnih procesov v telesu, ki vplivajo na različne funkcije, kot so bolečina, vnetje, krvni pretok in celjenje tkiv.

Medicinska akupunktura se od akupunkture v sklopu tradicionalne kitajske medicine razlikuje po tem, da upošteva znanstvene dokaze in študije, ki se na področju Evrope in Amerike izvajajo pospešeno od leta 1960. Princip medicinske akupunkture sloni na anatomiji, fiziologiji in patofiziologiji.

Diagnozo postavljamo na podlagi pogovora, kliničnega pregleda, laboratorijskih preiskav in slikovne diagnostike (ultrazvok, magnetna resonanca, CT – računalniška tomografija) in ne na podlagi pregleda jezika, tipanja pulza in ugotavljanja neravnovesja v delovanju petih elementov kot je to značilno za akupunkturo v sklopu tradicionalne kitajske medicine.

Z akupunkturo v sklopu tradicionalne kitajske medicine pravijo, da lahko zdravijo vse bolezni, tudi tiste, ki se v študijah do sedaj niso izkazale, da bi jih bilo mogoče zdraviti z akupunkturo. Tako na primer obstaja zdravljenje vnetja slepiča z akupunkturo v sklopu tradicionalne kitajske medicine.

Z medicinsko akupunkturo ne zdravimo vnetja slepiča ali srčnega infarkta, možganske kapi, raka…  Za vsa ta stanja imamo znotraj zahodne medicine na voljo učinkovitejša in hitrejša zdravljenja.

Bolezni in težave, ki jih zdravimo z medicinsko akupunkturo so le bolezni in težave, za katere so študije in metaanalize več študij pokazale, da ima medicinska akupunktura pozitiven učinek.

Težave, za katere obstaja največ verodostojnih dokazov za pozitiven učinek medicinske akupunkture so kronične bolečine (bolečine v križu, vratu in večjih sklepih – koleno, rama, kolk -, glavoboli, vročinski oblivi in težave med menopavzo, boleče menstruacije, alergijski rinitis, stresna inkontinenca in hiperaktiven mehur, slabost in bruhanje).

Medicinska akupunktura je uradno priznana metoda zdravljenja znotraj zahodne medicine za že prej omenjene bolezni in težave. Študij na področju medicinske akupunkture je vse več, zato se pričakuje, da se bo medicinska akupunktura v prihodnosti uporabljala vse več, predvsem na področju zdravljenja akutnih in kroničnih bolečin in težav, ki jih veliko žensk doživlja ob menstruaciji in v obdobju menopavze.

Medicinska akupunktura se uporablja kot komplementarni način zdravljenja, kar pomeni, da se učinkovito kombinira tudi z drugimi metodami zdravljenja znotraj zahodne medicine, kot so na primer zdravila in operacije.

Hkrati pa medicinska akupunktura gleda človeka kot celoto. Deluje globinsko, odpravlja bolečine in sprošča celotno telo. Zmanjšuje posledice stresa, izboljšuje spanec, krepi imunski sistem in zmanjšuje vnetje v telesu.

Tako, da lahko pričakujete ponovno vzpostavitev naravnega ravnovesja v vašem celotnem telesu in ne le odpravo bolečin.

Ana Drobež, dr. med., spec., DESAIC

Je anesteziologinja, strokovnjakinja za zdravljenje bolečine, medicinsko akupunkturo in sprostilne tehnike, ki je v zadnjih 5 letih pomagala več 1000 ljudem pri hitri odpravi bolečine in vrnitvi nazaj v aktivno in kvalitetno življenje. Razvila je inovativno metodo zdravljenja bolečine – Metodo RPRE – Rapid Pain Relief Experience. Dovolite ji, da pomaga tudi vam.

Leta 2013 je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani kot najboljša diplomantka Medicinske fakultete na odseku za medicino, za kar je prejela Oražnovo priznanje. Med študijem je prejela še 3 priznanja za izjemne študijske dosežke. Po strokovnem izpitu je 2 leti delala na področju urgentne medicine, tudi v reševalnem vozilu na terenu. Nato je 6 let opravljala delo anesteziologinje v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana in na Onkološkem inštitutu Ljubljana. Strokovno se je 1 leto usposabljala tudi v največji učni bolnišnici v Veliki Britaniji v Londonu – St George’s University Hospitals.

Stiske ljudi so ji domače. V 10 letih je pomagala več kot 40.000 bolnikom in njihovim svojcem pri preprečevanju, zmanjšanju in odpravi bolečin. Njeno poslanstvo je lajšanje bolečin, in to ne samo telesnih. Že 10 let se vsakodnevno srečuje z ljudmi, ki jih pesti bolečina. Vliva jim upanje in jih spremlja na poti do rešitve.